FANDOM


Blood Red Sandman (vapaasti käännettynä "Veren punainen Nukkumatti") on Lordin singlejulkaisu ja musiikkivideo vuodelta 2004. Kappaleen nimi oli alun perin "Blood Red Santa", mutta nimi muutettiin, sillä arveltiin, että kappaletta soitettaisiin vain jouluna. Julkaisuajankohta olisi kappaleelle ollut aivan väärä, sillä single julkaistiin keskikesällä. Kappaleiden pituudet on merkitty singleen väärin.

Blood Red Sandmanin musiikkivideo on eräänlainen kunnianosoitus Evil Dead-kauhuelokuvalle, jossa nuoret ovat leiriytyneet metsän keskellä olevaan asumattomaan mökkiin. Mökissä he löytävät oudon laatikon ja radionauhurin, joka yllyttää hirviöt paikalle.

"Blood Red Sandman" -kappaleen lisäksi single sisältää kappaleet "To Hell With Pop" ja "Pyromite", jotka on julkaistu myös Zombilation - The Greatest Cuts kokoelmalla.

Singlen kappaleet Muokkaa

  1. Blood Red Sandman (Radio Edit)
  2. To Hell With Pop
  3. Pyromite

Promo-versio Muokkaa

Loppuvuonna 2004 Isossa-Britanniassa julkaistiin promo-single ennen The Monster Show -kokoelmalevyn julkaisua. Promo-versio poikkeaa tavallisesta versiosta täysin. Ainoa yhteinen asia versioissa on nimikappale "Blood Red Sandman".

Promo-version kappaleet Muokkaa

  1. Blood Red Sandman (Radio Edit)
  2. Devil is a Loser
  3. Would You Love a Monsterman?